Főmenü

Kiemelt Márkáink

Reklám

Translation

Házhoz szállítás

 

 


 

 

ALKATRÉSZEK, KIEGÉSZÍTŐK, NORMÁL KERÉKPÁROK házhoz szállítása

 

A megrendelt termékeket a SPRINTER futárszolgálat végzi. Amennyiben a megrendelt áru raktárunkon van, legkésőbb négy munkanapon belül kézhezbesítjük, utánvéttel. Megrendelésed értékét a kézbesítőnek kell átadni, a megrendelésről szóló számlát a csomagba helyezzük.

 

Kerékpárok kiszállítása:

A kerékpárokat kartondobozban, gondosan becsomagolva küldjük el. Csomagolás előtt a kerékpárt üzembe helyezzük, elvégezzük a szükséges beállítási munkákat, majd ezt követően az első kereket, és a kormányt kiszereljük, és a kerékpár mellé csomagoljuk. Így a vásárlóinknak mindössze az első kereket és a kormányt kell helyre tenni, és rögzíteni. A kerékpárhoz tartozó garanciajegyet érvényesítve küldjük el, nem szükséges tehát a továbbiakban szakszervizben beüzemeltetni a tőlünk vásárolt kerékpárt!

 

A kerékpárok kicsomagolás utáni gyors összeszerelését itt nézheti meg!

 

FONTOS: A futár szolgálat a megadott címre kiszállítja a csomagot, ha nem találja ott a címzettet, a regisztráció során megadott telefonszámon felveszi a címzettel a kapcsolatot, és egyeztet a kiszállítás időpontjáról és helyszínéről. A lényeg, hogy a címzettnek nem kell a megadott címen várakoznia, csomagja mindenképpen átadásra kerül, ha helyesen adta meg telefonszámát! Normál esetben, a csomag két munkanapon belül megérkezik.

 

 


 

 

ELEKTROMOS KERÉKPÁROK házhoz szállítása

 

Az elektromos kerékpárok terjedelmük, súlyuk miatt nem szállíthatók futárszolgálattal, ezek kiszállítását saját kisteher autónkkal végezzük.

Megrendelését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a kiszállítás időpontját, és árajánlatot adunk a szállítási díjra.

 

FONTOS: Elektromos kerékpárok esetében a webshop által számolt tájékoztató ár a szállítási díjról nem érvényes, az csak futárral történő kiszállításra vonatkozik.

 

A kiszállítás díját személyesen egyeztetjük, vagy telefonon, a távolság figyelembevételével.

 


FőoldalFőoldal

Címünk:

KERÉKPÁR DISZKONT Székesfehérvár Lehel u.30. (Kadocsa - Lehel sarok) tel: (+36) 20/556 23 59 (+36) 20/336 27 25 nyitva: H-P: 9-18, Sz: 9-13

Kosár  

(üres)