Főmenü

Kiemelt Márkáink

Reklám

Translation

Kerékpárjaink, elektromos kerékpárjaink 0% -os kamattal, részletre is megvásárolhatóak, az alábbi feltételekkel:

 

A hitelnyújtó bank: Banif Plus Bank Zrt.

A kerékpárok 25% kezdő részlettől vásárolhatóak meg hitel-finanszírozással, melynek részletei a következők:

-100 000,- Ft feletti vételár esetén tudunk hitel lehetőséget ajánlani.

-Bármely márkájú és típusú kerékpár megvásárolható ebben a konstrukcióban, amelynek vételára eléri a 100 000,- Ft-os összeghatárt.

-A futamidő 12 hónap.

-A havi részletek csekken, vagy csoportos beszedési megbízással fizethetőek.

-A hitel kamata 0%.

-Hitelre történő vásárláskor a kerékpárokat eredeti ajánlott fogyasztói áron vásárolhatod meg, az akciós árak csak készpénzes vásárlás esetén élnek! Ebben az esetben a kedvezmény, a kamatmentes hitel lehetősége.

Mik a feltételei a hitel pozitív elbírálásának?

-Utolsó két havi bankszámlakivonat, melyen látszik a munkabér jóváírása, vagy általunk adott, kitöltött munkáltatói igazolás.

-Szükséges továbbá működő saját, és munkahelyi telefonszám megadása.

Mi szükséges az ügyintézéshez?

-Személyes iratok (személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya)

-Utolsó két havi bankszámlakivonat, melyen látszik a munkabér jóváírása, vagy általunk adott, kitöltött munkáltatói igazolás, a fenntiek szerint.

Mi az ügyintézés menete?

  1. Kerékpár kiválasztása, szükséges dokumentumok átadása, hitelkonstrukció pontos egyeztetése (kezdőrészlet), hitelbírálati folyamat elindítása. A hitelbírálat eredményéről telefonon tájékoztatjuk az ügyfelet, ez általában 3 órán belül, esetleg másnapra megtörténik.
  2. Pozitív elbírálás esetén ismét be kell fáradni hozzánk, a hitelszerződést aláírni, és a kezdő részletet befizetni. A kerékpár ekkor átvehető.

 

Bővebb infó a bankról:

 

Az ajánlat nem teljes körű, a végleges ajánlat személyre szabott, a kiválasztott kerékpár ismeretében, hitelbírálat után adunk pontos ajánlatot.


FőoldalFőoldal

Címünk:

KERÉKPÁR DISZKONT Székesfehérvár Lehel u.30. (Kadocsa - Lehel sarok) tel: (+36) 20/556 23 59 (+36) 20/336 27 25 nyitva: H-P: 9-18, Sz: 9-13

Kosár  

(üres)