Főmenü

Kiemelt Márkáink

Reklám

Translation

Mit jelentenek a piktogramok?

 

A mai kerékpár piacon hatalmas a kínálat, rengeteg gyártó, millió féle modell. De melyik a legjobb választás? Kicsit segítünk neked, néhány fontos infót kiemelten láthatsz az adott termékeknél.

 


ÜZLETÜNK AJÁNLATA Ezt a jelet azoknál a bringáknál és egyéb dolgoknál láthatod, melyeket az adott kategórián belül kimagaslóan jó választásnak tartunk. Magunk is kerékpározunk, szeretjük kipróbálni amit árulunk, ez a jel a mi véleményünket tükrözi. Bár a piktogramot szubjektíven alkalmazzuk, természetesen a vásárlók visszajelzéseit is szem előtt tartjuk.


BOMBA ÁR! A jel magáért beszél. Ha ezt a jelet látod, biztos lehetsz benne, hogy jó áron juthatsz az áhított bringához, nem érdemes tovább keresgélned, mi már lefaragtuk az árát!


UTOLSÓ DARABOK! Azoknál a kifutó termékeknél használjuk ezt a jelet, melyek már fogytán vannak, és utánrendelésük sem megoldható a jövőben. Természetesen az utolsó darabos termékek BOMBA ÁRRAL is párosulnak!

 


TESZTELHETŐ! Néhány kiemelt kerékpárunk a bringás szezonban tesztelhető, ami azt jelenti, hogy akár több napra is elviheted, kipróbálhatod a természetes közegében. A tesztelés lehetőségéről bővebben kollégáinknál érdeklődj!

 

 


FőoldalFőoldal

Címünk:

KERÉKPÁR DISZKONT Székesfehérvár Lehel u.30. (Kadocsa - Lehel sarok) tel: (+36) 20/556 23 59 (+36) 20/336 27 25 nyitva: H-P: 9-18, Sz: 9-13

Kosár  

(üres)