Főmenü

Kiemelt Márkáink

Reklám

Translation

A kerékpárdiszkont webshop rendkívül egyszerű vásárlást tesz lehetővé, a regisztráció sem bonyolult, mindössze egy percet vesz csak igénybe!

 


 

1.lépés

Válaszd ki a kívánt terméket, és a termék lapján állítsd be a rendelni kívánt mennyiséget, és, ha van felkínált méret és színválaszték, akkor azt is. Méret és szín választék csak azokon a terméklapokon jelenik meg, ahol több variáns rendelhető. A beállított mennyiséggel, mérettel és színnel add a terméket a kosárhoz a "kosárba" gombra kattintva.

 

 

 


 

2. lépés

A jobb oldali kosár mezőben láthatod rendelésed. Ha több terméket rendelnél, böngészd tovább a webshopot, és ismételd meg a folyamatot a többi terméknél is, rendeléseidet a jobb oldali kosár mezőben kísérheted figyelemmel.

 

Ha végeztél a termékek kiválasztásával, kattints a "Fizetés" gombra, a rendelésed folytatásához.

 

 


 

3. Lépés

Rendelésed véglegesítéséhez regisztrálnod kell, de ne aggódj, csak 1 perc, kizárólag a rendelésed feldolgozásához, csomagod kézbesítéséhez szükséges adataidra van szükség.

 

Ha új vásárló vagy, adj meg egy érvényes e-mail címet, és regisztrálj, ha már vásároltál nálunk, csak be kell jelentkezned.

 


 

 

4. lépés


Töltsd ki a regisztrációs lapot, figyelj az adatok pontos megadására, hogy rendelésed biztosan jó helyre érkezzen.

Telefonszámot feltétlen adj meg, hogy kiszállításkor a futár cég fel tudja venni veled a kapcsolatot, amennyiben szükséges.

 

 

 


 

 

5. lépés

Ellenőrizd a címed helyességét, ha szükséges, adj meg külön számlázási, és külön szállítási címet. Ha bármi kérdésed, kérésed van a rendeléssel kapcsolatban, ide írhatod üzeneted.

 

 


 

 

6. lépés

Válassz szállítási módot. Alapértelmezésként csomagküldést állítottunkbe, de rendelésedet átveheted személyesen, üzletünkben is. A továbblépéshez el kell fogadnod vásárlási feltételeinket.